Faldskærmsudspring i Århus og Jylland

- Find det bedste sted nær dig

Bor du i Jylland eller nær Århus og ønsker at prøve et faldskærmsudspring, (tandemspring eller solo), nemt og bekvemt i nærheden af dit hjem?
Så giver vi dig her et overblik over de muligheder, der findes. 

Det kan virke lidt uoverskueligt at finde og udvælge den rette faldskærmsklub at tage springet ved. 

Der er mange faktorer, der skal overvejes, for eksempel:

 • Kvaliteten af undervisningen
 • Instruktørernes kompetencer
 • Sikkerheden
 • Udstyrets kvalitet
 • Prisen
 • Den geografiske placering
 • Og meget mere

Synes du allerede nu, at det virker uoverskueligt, så bare rolig. Vi har her samlet vores bedste bud på professionelle faldskærmscentrer, der klæder dig godt på til det store spring.

Ønsker du at læse mere om faldskærmsudspring generelt og hvad du bør være opmærksom på?
Så anbefaler vi dig at læse vores guide til faldskærmsudspring først.

Book et faldskærmsudspring i Jylland i dag

Kan du ikke vente med at mærke suset i maven, og opleve adrenalinen pumpe rundt i kroppen imens den er i frit fald med 200 km/t?

Så kan du heldigvis straks booke dit første faldskærmsudspring i Jylland via Truestory.dk.

Det er ganske let, her kan du enten booke dig ind på en ledig dato i kalenderen eller købe oplevelsen som et gavekort. Her finder du også alle de praktiske informationer du behøver om springene; hvor, hvornår og hvordan det foregår.

Gavekort til faldskærmsudspring i Jylland

Er du træt af at give de samme kedelige gaver, igen og igen, til en der i forvejen har det meste?

Hvorfor så ikke give en du holder af sit livs oplevelse?

Du har nemlig muligheden for at bestille oplevelsen til en anden lige her. Det foregår således, at du i første omgang køber oplevelsen, men uden at booke en dato eller tid.

Det fungerer altså som en form for værdibevis, hvor du efterfølgende giver retten til oplevelsen videre til gavemodtageren.

Vedkommende kan herefter selv, i god ro og mag, gå ind og booke faldskærmudspringet på et tidspunkt, der passer ind i kalenderen.

Hvis en du holder af, fx en ven, veninde, din far eller kæreste, længe har talt om at de gerne vil prøve et faldskærmsudspring i København  – eller generelt er glad for adrenalinfyldte oplevelser. Men måske har personen ikke selv fået gjort noget ved snakken endnu, så er det her at du kommer ind i billedet med den helt perfekte gave.

Gavekort til ekstraordinære oplevelser såsom faldskærmsudspring, er de seneste år blevet voldsomt populært og med god grund. Giv en oplevelse for livet til en du holder af.

Hvad er fordelene ved at give et gavekort? 

Køber du et gavekort via Truestory.dk, så får du en lang række fordele:

Desuden har du mulighed for at få gavekortet leveret i en flot gaveæske og skrive en personlig hilsen til. 

Hvor kan du prøve faldskærmsudspring i Jylland?

ÅFC - Århus Faldskærms Club

Aarhus Faldskaerms Club
4.8/5

4,8 ud af 5 stjerner baseret på 96 personers anmeldelser

Århus Faldskærms Club har siden 1970 givet fantastiske oplevelser til mange forskellige faldskærmsudspringere – erfarne såvel som nybegyndere, så der er plads til alle. 

Århus Faldskærms Club ligger ved Århus Lufthavn i Tirstrup, så der er ca. tre kvarters kørsel fra Århus Centrum til klubben.

Klubben har både seriøse springere, der konkurrerer og faldskærmsudspringere, der gør det for hyggens skyld. Er du nybegynder, venter der også en oplevelse for dig. 

ÅFC bliver især rost for instruktørernes professionelle og gode håndtering af sikkerhed og den gode stemning i klubben. Her bakker folk nemlig hinanden op, og du vil derfor opleve, at mange bliver og ser den næste faldskærmsudspringer tage springet. 

Klubben tilbyder både tandemspring og solospring. Hvis du ikke har nogen erfaring og heller ikke vil bruge tid på forudgående kurser, så kan du prøve tandemspring. Her springer en professionel tandeminstruktør med dig ud fra 3.000-4.000 meters højde og står for at åbne og lande faldskærmen. Bestiller du et tandemspring, kan du også bestille en videopakke, hvor du får mulighed for at genopleve oplevelsen på film. 

Har du mere blod på tanden, kan du prøve solospring, hvor du springer alene fra 1000 meters højde. Det kræver, at du har taget et solokursus, som klubben tilbyder fra forår til efterår. Her vil du lære teori, sikkerhed, påklædning, afhop og landing og alt, hvad du behøver at vide om selve faldskærmen. Forløbet varer blot 1 uge, hvor du får teoriundervisning i Århus, på 2 hverdagsaftenener fra 18:30-22:00 og efterfølgende selvfølgelig tager springet på springpladsen ved lufthavnen i weekenden. 

Overvejer du at prøve et faldskærmsudspring i Århus, eller vil du gerne give et faldskærmsspring i gave, så er ÅFC altså en oplagt klub, hvor du vil være i trygge hænder. 

faldskærmsudspring københavn og sjælland
Prøv Tandemspring nær århus

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.195 kr. 
 • Spring fra 3-4 km. højde
 •  20 min. instruktion før springet
 •  15-25 min. flyvetur for at springhøjden 
 •  Op til 60 sekunders frit fald
 •  5 min. svævetur efter faldskærmen er udløst 
 • Alt leje af udstyr 
faldskærmsudspring københavn og sjælland
Prøv Solospring nær århus

Kurset kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 1.995 kr.
 •  2 teorilektioner i Århus
 •  1 solospring
 •  Spring fra ca. 1 km højde med static line, der udløser skærmen automatisk (5 sekunders frit fald)
 • Alt leje af udstyr 

Skydive Viborg

faldskærmsudspring viborg og jylland
4.9/5

4,9 ud af 5 stjerner baseret på 73 personers anmeldelse

Skydive Viborg bryster sig med at være Danmarks hyggeligste klub. Her får du smukke skovområder, søer og skøn natur at kigge på, når du springer ud fra 3.000-4.000 meters højde. Klubben er meget social og har masser af arrangementer, der afholdes i klubben. Det er derfor en klub udover det sædvanlige, både til dig, der er nybegynder og til dig, der har prøvet faldskærmsudspring før og nu leder efter en fast klub nær Viborg.

Klubben holder til ved Viborg Flyveplads, på adressen Vedsøvej 10 A, 8800 Viborg, og har eksisteret siden 1968. Erfaring, hygge, god stemning og naturligvis sikkerhed, er altså noget af det, du får med, hvis du vælger et faldskærmsudspring ved Skydive Viborg.

Udover at have styr på det sociale, har klubben også mange gode anmeldelser fra folk, der har prøvet et faldskærmsudspring i Viborg ved Skydive. Især de professionelle instruktører roses for deres dygtighed og deres ro. Så skal du prøve et tandemspring for allerførste gang, kan du derfor føle dig tryg sammen med en af Skydive’s instruktører.

Tandemspring foregår fra 3-4 kilometers højde, og du vil opleve op til 1 minuts frit fald. Du har også mulighed for at få filmet dit spring.

Hvis du har lyst til at prøve noget endnu vildere, kan du også vælge at tage springet helt selv. Du kan få lov at springe solo, når du har taget et solokursus hos Skydive Viborg, hvor du lærer alt det nødvendige til at springe alene fra 1000 meters højde. Kurset varer en weekend, og der afholdes kurser fra marts til september.

Bor du i nærheden, vil det altså være den oplagte klub til dig, der overvejer at prøve faldskærmsudspring i Viborg eller gerne vil give en stor oplevelse i gave.

faldskærmsudspring jylland og århus
Prøv Tandemspring ved viborg

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.195 kr. 
 • Spring fra 3-4 km. højde
 •  30 min. instruktion før springet
 •  20 min. flyvetur for at nå springhøjden 
 •  Op til 60 sekunders frit fald
 •  5 min. svævetur efter faldskærmen er udløst 
 • Alt leje af udstyr 
faldskærmsudspring jylland og århus
Prøv Solospring ved viborg

Kurset kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.195 kr.
 •  Teorilektioner 
 •  1 solospring
 •  Spring fra ca. 1 km højde med static line, der udløser skærmen automatisk (5 sekunders frit fald)
 • Alt leje af udstyr 

NJFK - Nordjysk Faldskærmsklub (Aars)

Nordjysk Faldskærmsklub
4.9/5

4,8 ud af 5 stjerner baseret på 73 personers anmeldelser

Nordjysk Faldskærmsklub er en af de første klubber, der blev stiftet i Danmark. Den går helt tilbage til 1966, og har lige siden været drevet af fantastiske, frivillige kræfter. I hjertet af NJFK finder man altså frivillige, der elsker klubbens aktiviteter og går højt op i sikkerhed og deres instruktørers uddannelse. Klubben ligger i Aars, så hvis du leder efter et sted at prøve faldskærmsudspring i Nordjylland, er dette stedet.

Har du aldrig prøvet at springe i faldskærm før, så tilbyder NJFK en fantastisk oplevelse med tandemspring, hvor du hverken behøver at tage kurser eller have prøvet sporten før. En instruktør vil give dig en grundig instruktion på en halv time, hvorefter du er klar til at flyve op i højderne og derefter springe ud med instruktøren.

De mange gode anmeldelser skyldes blandt andet den fede oplevelse, som folk får i klubben. Mange roser den gode vejledning og de dygtige instruktører, som er imødekommende og flinke. Klubben er nemlig et sted man føler sig hjemme.

Hvis du har mod på at springe selv, så tilbyder NJFK også solospring, hvor du altså springer uden instruktør. Du skal forud for et solospring tage et solokursus, hvor du vil modtage undervisning to onsdage og derefter være klar til at tage springet. Klubben har et mindre udbud af kurser, så sørg for at planlægge det i god tid.

NJFK har et dygtigt team, og hvis du er på udkig efter mere permanente oplevelser med faldskærmsudspring i Aars, så kan du “gå til faldskærm” og blive god til det. I så fald vil du have mange gode oplevelser i vente.

Klubben er naturligvis også et fantastisk sted at komme for dig, der bare vil have et enkelt spring med i bagagen.

faldskærmsudspring nordjylland
Prøv Tandemspring i nordjylland

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.199 kr. 
 •  20 min. instruktion før springet
 •  20 min. flyvetur for at nå springhøjden 
 •  30-50 sekunders frit fald
 •  5-6 min. svævetur efter faldskærmen er udløst 
 • Alt leje af udstyr 
faldskærmsudspring aars
Prøv Solospring i nordjylland

Kurset kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 3.500 kr.
 •  Teorilektioner 
 • 15. min. i vindtunnel
 •  2 solospring
 •  Spring fra ca. 1 km højde med static line, der udløser skærmen automatisk (5 sekunders frit fald)
 • Efterfølgende spring koster kun ca. 150,- pr stk

Dropzone Denmark (Herning)

download
5/5

5 ud af 5 stjerner baseret på 407 personers anmeldelser

Dropzone Denmark er en af de nyere klubber i Danmark. Den blev stiftet i 2015 og har således 5 år på bagen allerede. Stifterne bag Dropzone Denmark har store visioner – nemlig at styrke faldskærmsudspring som sport i Danmark, så vi kan måle os med et internationalt niveau.

Dropzone Denmark ligger i Herning og tilbyder både solo- og tandemudspring. Derudover har klubben også andre aktiviteter på kortet, bl.a. Europas største swoop pond, hvor du kan prøve en anderledes form for skydiving. Der er også mulighed for overnatning, enten camping eller i bunkhouses. Desuden er der også mulighed for at nyde god mad på Dropzone Denmarks café før eller efter springet. 

Har du ikke prøvet faldskærmsudspring før, er det oplagt at forsøge sig med tandem først. Hos Dropzone Denmark springer du tandem fra 4 kilometers højde over luften sammen med en instruktør. Du har desuden mulighed for at tilkøbe video og foto af dit udspring, så du kan bevare oplevelsen.

Vil du gå skridtet videre, kan du tage et solo-faldskærmskursus og få mulighed for at skydive solo. Du kan enten tage et solokursus med et spring fra 1000 meter eller et spring fra 4000 meter efterfølgende. Kurset varer 4-6 timer og tilbydes hver anden fredag fra april til oktober.

De mange gode anmeldelser på Facebook kommer fra folk, der kalder Dropzone Denmark for et fantastisk sted. Du vil møde godt humør, god behandling og søde mennesker, der motiverer og har øje på sikkerhed både i luften og på jorden.

Faciliteterne er helt i top hos Dropzone Denmark med de bedste faldskærme og Danmarks største fly til faldskærmsudspring. Her er dag-til-dag booking, og mere end 6.000 ledige tider. Så det er let at finde den dag der passer dig. 

Et godt sted at opleve Jylland fra luften, er altså denne klub. Selv hvis du bor et stykke væk, er der al mulig god grund til at prøve faldskærmsudspring i Herning hos Dropzone Denmark.

Prøv Tandemspring i herning

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.695 kr. 
 •  10 min. instruktion før springet
 •  12-15 min. flyvetur for at nå springhøjden 
 •  55-60 sekunders frit fald
 •  5 min. svævetur efter faldskærmen er udløst 
 • Alt leje af udstyr 
Faldskaermsudspring solo
Prøv Solospring i herning

Kurset kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 3.595 kr.
 •  5 timers teori
 • 15. min. i vindtunnel
 •  1 solospring
 •  Spring fra ca. 1 km højde med static line, der udløser skærmen automatisk (5 sekunders frit fald)

Kolding Faldskærmsklub (Vamdrup)

Kolding Faldskærmsklub
4.8/5

4,7 ud af 5 stjerner baseret på 40 personers Google-anmeldelser

Kolding faldskærmsklub er en klub, der eksisterer fordi folkene bag simpelthen synes at faldskærmsudspring er verdens fedeste sport. Vil du gerne opleve entusiasme og kærlighed for sporten, så er det altså her du skal prøve dit første eller næste faldskærmsudspring.

Spørger man Kolding Faldskærmsklub er faldskærmsspring for alle, og de tilbyder derfor både elevkurser, tandemspring og opvisninger. Klubben holder til i Vamdrup, et kvarters kørsel fra Kolding.

Prøv tandemspring fra 4.000 meters højde. Det kræver intet forudgående kursus, blot en briefing på ca. 20 minutter, og så er du på vej op i luften.

Tandemspring er for dig, der gerne vil snuse til sporten og få en vild oplevelse. Du springer ud fra flyet med en instruktør, hvorefter I sammen falder frit i næsten et minut, før skærmen bliver åbnet af instruktøren og I flyver resten af vejen ned. Kolding Faldskærmsklub tilbyder også at filme dit spring, så du kan få det på video bagefter.

Og du kan være helt tryg ved instruktørerne. De mennesker, der har prøvet tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub og har anmeldt dem på Facebook, siger nemlig at der er stor passion og professionalitet hos instruktørerne, og at man er i trygge hænder, når man springer.

Hos Kolding Faldskærmsklub er der også rig mulighed at dykke videre ned i sporten. Man kan nemlig tage et elevkursus og således prøve at springe solo. Kurset varer fra fredag aften til lørdag og tilbydes den anden weekend i hver måned fra forår til efterår. 

Faldskaermsudspring
Prøv Tandemspring nær kolding

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.299 kr. 
 •  20 min. instruktion før springet
 •  12-15 min. flyvetur for at nå springhøjden 
 •  30-50 sekunders frit fald
 •  5 min. svævetur efter faldskærmen er udløst 
 • Alt leje af udstyr 
faldskærmsudspring jylland og århus
Prøv Solospring nær kolding

Kurset kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 1.950 kr.
 •  Teorilektioner
 •  1 solospring
 •  Spring fra ca. 1 km højde med static line, der udløser skærmen automatisk (5 sekunders frit fald)
 • Indmeldelse i Skydive 2000 og Dansk Faldskærms Union (3 mdr. medlemskab)

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.1 / 5. Antal bedømmelser 12

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback