Faldskærmsudspring i København og på Sjælland

- Find en faldskærmsklub nær dig

Har du bopæl på Sjælland eller nær København og ønsker at prøve et faldskærmsudspring, (tandemspring eller solo), nemt og bekvemt i nærheden af din bopæl? Så giver vi dig her et overblik over de muligheder, der findes. 

Det kan virke lidt uoverskueligt at finde og udvælge den rette faldskærmsklub at tage springet ved. Der er mange faktorer, der skal overvejes. Fx: kvaliteten af undervisningen, faldskærmsinstruktørernes kompetencer, sikkerheden, udstyrets kvalitet, prisen, den geografiske placering og meget mere. 

Synes du allerede nu, at det virker uoverskueligt, så bare rolig. Vi har her samlet vores bedste bud på professionelle faldskærmscentrer, der klæder dig godt på til det store spring.

Ønsker du at læse mere om faldskærmsudspring generelt og hvad du bør være opmærksom på?
Så anbefaler vi dig at læse vores guide til faldskærmsudspring for begyndere først.

Hvor kan du prøve faldskærmsudspring på Sjælland?

Faldskærmsklubben DCF - Tureby (blot 1/2 time fra København)

4.9/5

4,8 ud af 5 stjerner baseret på 29 anmeldelser på Google

Faldskærmsklubben DFC holder til, ved Turebyholm Flyveplads, på adressen Møllestræde 10, 4682 Tureby – blot en halv time fra København. 

Klubben har en lang og stolt tradition for faldskærmsudspring, og blev stiftet tilbage i 1969 under det daværende navn Dansk Fritfald Center “DFC”. Det gør dermed faldskærmsklubben til en af Danmarks ældste. 

Sikkerheden er i højsædet hos DFC, der er optaget i Dansk Faldskærms Union, hvis love og sikkerhedsbestemmelser er gældende for klubbens medlemmer. 

Her er der både mulighed for at prøve kræfter med et tandemspring (med en professionel, certificeret instruktør) eller et solospring

Vil du gerne gå solo, så kræver det at du starter på et 2-dages elevkursus.

Der er desuden mulighed for at få foreviget sit spring på video, så mindet ikke kun bliver gemt mentalt, men også fysisk. 

Klubben har et blomstrende foreningsliv med et hyggeligt sammenhold. Det bliver grillet om sommeren og desuden er der mulighed for overnatning i telt. 

På Google har de fået tildelt 4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser. Her fremhæves især instruktørernes venlighed og professionalisme, som får springerne til at føle sig helt rolige og trygge. Der bliver generelt meldt om pæne, ordentlige forhold og godt styr på tingene. 

Her er der altså ingen tvivl om, at du er i trygge, kompetente og professionelle hænder når du skal tage et faldskærmsudspring på Sjælland.

faldskærmsudspring københavn og sjælland
Prøv Tandemspring 1/2 time fra København

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.899 kr. 
 •  15 min. instruktion før springet
 •  20-25 min. flyvetur for at springhøjden 
 •  30-40 sekunders frit fald
 •  5-7 min. svævetur efter faldskærmen er udløst 
 • Alt leje af udstyr 
faldskærmsudspring københavn og sjælland
Prøv Solospring 1/2 time fra københavn

Elevkurset kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Priser er 2.195 kr.
 •  5 teorilektioner
 •  1 solospring
 •  Spring fra ca. 1,2 km højde med static line, der udløser skærmen automatisk (5 sekunders frit fald)
 • Alt leje af udstyr 
 • Klubmedlemskab i 2 måneder

Book et faldskærmsudspring nær københavn i dag

Kan du ikke vente med at mærke suset i maven, og opleve adrenalinen pumpe rundt i kroppen imens den er i frit fald med 200 km/t?

Så kan du heldigvis straks booke dit første faldskærmsudspring tæt på København via Truestory.dk.

Det er ganske let, her kan du enten booke dig ind på en ledig dato i kalenderen eller købe oplevelsen som et gavekort. Her finder du også alle de praktiske informationer du behøver om springene; hvor, hvornår og hvordan det foregår.

Gavekort til faldskærmsudspring på Sjælland

Er du træt af at give de samme kedelige gaver, igen og igen, til en der i forvejen har det meste?

Hvorfor så ikke give en du holder af sit livs oplevelse?

Du har nemlig muligheden for at bestille oplevelsen til en anden lige her. Det foregår således, at du i første omgang køber oplevelsen, men uden at booke en dato eller tid.

Det fungerer altså som en form for værdibevis, hvor du efterfølgende giver retten til oplevelsen videre til gavemodtageren.

Vedkommende kan herefter selv, i god ro og mag, gå ind og booke faldskærmudspringet på et tidspunkt, der passer ind i kalenderen.

Hvis en du holder af, fx en ven, veninde, din far eller kæreste, længe har talt om at de gerne vil prøve et faldskærmsudspring i København  – eller generelt er glad for adrenalinfyldte oplevelser. Men måske har personen ikke selv fået gjort noget ved snakken endnu, så er det her at du kommer ind i billedet med den helt perfekte gave.

Gavekort til ekstraordinære oplevelser såsom faldskærmsudspring, er de seneste år blevet voldsomt populært og med god grund. Giv en oplevelse for livet til en du holder af.

Hvad er fordelene ved at give et gavekort? 

Køber du et gavekort via Truestory.dk, så får du en lang række fordele:

Desuden har du mulighed for at få gavekortet leveret i en flot gaveæske og skrive en personlig hilsen til. 

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 3.6 / 5. Antal bedømmelser 12

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback