Faldskærmsudspring
i Odense & på Fyn

- Find en jumpzone nær dig

Er du bosiddende i Odense eller på Fyn og ønsker at prøve et faldskærmsudspring nemt og bekvemt, tæt på din bopæl?

Så giver vi dig her et overblik over den bedste mulighed, der findes. Med dem kan du prøve dit første tandemspring i løbet af blot et par timer, mærke suset, få en oplevelse du aldrig glemmer, og samtidig kan du på egen hånd opdage hvorfor fuglene synger!

Ønsker du i stedet at læse mere om faldskærmsudspring generelt, og hvad du bør være opmærksom på?

Så anbefaler vi dig først at læse vores guide til faldskærmsudspring

Hvorhenne kan du prøve faldskærmsudspring i Odense?

Odense Faldskærmscenter

Odense Faldskaermscenter
5/5

5 ud af 5 stjerner baseret på 66 anmeldelser fra Facebook

Odense Faldskærmscenter holder til i Odenses lufthavn (H.C.A. Airport) på adressen Lufthavnsvej 131, 5270 Beldringe, Fyn. Lufthavnen er placeret nord for Odense, og tager blot 15 min. i bil at nå fra Odense Banegård. Beldringe har en lang og stolt tradition for faldskærmsudspring, og kunne i 2019 fejre sit 50 års jubilæum.

I Odense Faldskærmscenter samles glade faldskærmsspringere fra hele landet til faldskærmsudspring hver tirsdag fra kl. 17 til solnedgang, fra marts-oktober, og hver 1. og 3. weekend i måneden fra kl. 9 til solnedgang.

Hvad enten man er faldskærmsspringer eller bare nysgerrig tilskuer – så er man altid meget velkommen.

De afholder kurser for nye solofaldskærmsudspringere i sæsonen marts til oktober, og udfører tandemspring og opvisningsspring hele året – så hvis du også vil vide hvorfor fuglene synger, så skal de nok hjælpe dig!

Odense Faldskærmscenter skiftede i 2018 navn fra Faldskærmsklubben Center Jump. Det skete som led i en proces imod større professionalisering, hvor deres ambition er at give de besøgende de bedste muligheder for at springe faldskærm i Danmark.

Det vil de gøre ved at være mere tilstede og med langt større synlighed og professionalitet. Telefonerne er åbne alle ugens dage, på alle tider af døgnet. Tandemspring vil fremover blive mere strømlinet. F.eks. kan må få videoen af sit spring udleveret kun 20 min. efter landing.

De har et fast team som lever for at springe faldskærm, så det sikrer dig en personlig oplevelse, håndteret topprofessionelt. Deres tandemmastere har tilsammen mere end 20.000 spring, så du kan roligt slappe af og nyde din tur i fritfald. Dertil kommer alle deres kameraflyvere og almindelige faldskærmsspringere som alle bidrager til en fantastisk stemning omkring centeret.

Det er ikke blot tomme ord. Teamet bag Odense Faldskærmscenter har en helt unik service i deres DNA. De elsker at springe i faldskærm, og at dele oplevelsen med andre førstegangsspringere. Det viser sig også tydeligt i deres talrige rosende anmeldelser online.

På Facebook har de fået tildelt 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 66 anmeldelser. Her fremhæves især instruktørernes glade humør og professionalisme, som får springerne til at føle sig helt rolige og trygge. 

Her er der altså ingen tvivl om, at du er i trygge, kompetente og professionelle hænder når du skal tage et faldskærmsudspring i Odense.

faldskærmsudspring jylland og århus
Prøv et Tandemspring i Odense

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Prisen er 2.595 kr. 
 •  20 min. instruktion før springet
 •  20 min. flyvetur for at nå 4 km. højde 
 •  30-50 sekunders frit fald
 •  5-6 min. svævetur efter faldskærmen er udløst 
 • Alt leje af udstyr 
faldskærmsudspring jylland og århus
Prøv et Solospring i Odense

Oplevelsen kan bookes i dag - eller købes som et gavekort her

 • Priser er 1.995 kr.
 •  5 teorilektioner
 •  1 solospring
 •  Spring fra ca. 1,2 km højde med static line, der udløser skærmen automatisk (5 sekunders frit fald)
 • Alt leje af udstyr 

Book et faldskærmsudspring i dag

Kan du ikke vente med at mærke suset i maven, og opleve adrenalinen pumpe rundt i kroppen imens den er i frit fald med 200 km/t?

Så kan du heldigvis straks booke dit første tandemspring i Odense via Truestory.dk.

Det er ganske let, her kan du enten booke dig ind på en ledig dato i kalenderen eller købe oplevelsen som et gavekort. Her finder du også alle de praktiske informationer du behøver om springene; hvor, hvornår og hvordan det foregår.

Gavekort til faldskærmsudspring

Er du træt af at give de samme kedelige gaver, igen og igen, til en der i forvejen har det meste?

Hvorfor så ikke give en du holder af sit livs oplevelse?

Du har nemlig muligheden for at bestille oplevelsen til en anden lige her. Det foregår således, at du i første omgang køber oplevelsen, men uden at booke en dato eller tid.

Det fungerer altså som en form for værdibevis, hvor du efterfølgende giver retten til oplevelsen videre til gavemodtageren.

Vedkommende kan herefter selv, i god ro og mag, gå ind og booke faldskærmudspringet på et tidspunkt, der passer ind i kalenderen.

Hvis en du holder af, fx en ven, veninde, din far eller kæreste, længe har talt om at de gerne vil prøve et faldskærmsudspring i Odense  – eller generelt er glad for adrenalinfyldte oplevelser. Men måske har personen ikke selv fået gjort noget ved snakken endnu, så er det her at du kommer ind i billedet med den helt perfekte gave.

Gavekort til ekstraordinære oplevelser såsom faldskærmsudspring, er de seneste år blevet voldsomt populært og med god grund. Giv en oplevelse for livet til en du holder af.

Hvad er fordelene ved at give et gavekort? 

Køber du et gavekort via Truestory.dk, så får du en lang række fordele:

Desuden har du mulighed for at få gavekortet leveret i en flot gaveæske og skrive en personlig hilsen til. 

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.8 / 5. Antal bedømmelser 4

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback